Silmäluomileikkaus avartaa katsetta

Silmänympärysten esteettinen kirurgia on yleisimpiä plastiikkakirurgisia toimenpiteitä. Ylä- ja alaluomien operoiminen (blefaroplastia) samaan aikaan on hyvin yleistä. Leikkaus kestää noin tunnin ja se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Yläluomileikkauksessa voidaan korjata roikkuvia yläluomia, joissa näkökenttä on madaltunut. Alaluomileikkauksella voidaan vähentää ryppyisyyttä, velttoutta, roikkuvia tai pullottavia luomia. Toimenpiteessä poistetaan ylimääräistä ihoa, rasvaa sekä silmäpussit. Leikkaus voidaan toteuttaa osana laajempaa kokonaisuutta, esimerkiksi kasvojen kohotusleikkausta.

Hyvä terveys ja ravitsemustila nopeuttavat leikkauksesta toipumista. Ruokavalio kannattaa pitää ravintopitoisena ja monipuolisena. Vitamiinilisiä saa kayttää mutta omega-3-valmisteet sekä kalaöljykapselit tulee jättää tauolle 4 viikkoa ennen leikkausta. Myös muista lääkkeistä on syytä kysyä lääkäriltä.

 

Toimenpiteen jälkeen

Potilas pääsee lähtemään sairaalalta kaksi tuntia leikkauksen jälkeen. Jälkihoito-ohjeet käydään läpi ennen leikkausta ja annetaan potilaalle mukaan kotiin. Palautuminen on yksilöllistä, mutta suosittelemme ottamaan huomioon, että iholla voi esiintyä mustelmia ja turvotusta jopa 3 viikkoa leikkauksen jälkeen.

 

Silmäluomileikkauksien hinnat

 

Yläluomien korjausleikkaus Suomessa alk. 2200€

Yläluomileikkaus Virossa alk. 1400€

Alaluomien korjausleikkaus Suomessa alk. 3500€

Alaluomien korjausleikkaus Virossa alk. 2400€

 

Konsultaatio

Ennen toimenpidettä voit halutessasi varata itsellesi ajan ilmaiseen konsultaatioon. Lisäksi voit lähettää kuvasi sähköpostitse: info@karhupuistonplastiikkakirurgia.fi, jolloin teemme kuviesi perusteella konsultaation.

Tutustu muihin palveluihin