Silmäluomileikkaus avartaa katsetta

Silmänympärysten esteettinen kirurgia on yleisimpiä plastiikkakirurgisia toimenpiteitä Pohjoismaissa. Ylä- ja alaluomien operoiminen (blefaroplastia) samaan aikaan on hyvin yleistä. Leikkaus kestää noin tunnin ja se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Yläluomileikkauksessa voidaan korjata roikkuvia yläluomia, laskeutuneita kulmakarvoja ja silmäpusseja. Alaluomileikkauksella voidaan vähentää ryppyisyyttä, velttoutta, roikkuvia tai pullottavia luomia. Toimenpiteessä poistetaan ylimääräistä ihoa, rasvaa sekä silmäpussit. Leikkaus voidaan toteuttaa osana laajempaa kokonaisuutta, esimerkiksi kasvojen kohotusleikkausta.

Yläluomileikkaus voi olla myös KELA-korvattava, kun leikkaus tehdään lääketieteellisin syin, veltostuneen yläluomen rajoittaessa silmän näkökenttää.

 

Silmäluomileikkauksen hyödyt

Apua ryppyisyyteen/velttouteen

Nuorekkaammat kasvot/kokonaisilme

Silmien rasitusvaivat (päänsärky, näköoireet, silmien vetisyys) voivat helpottua tai kadota kokonaan

Levännyt ja nuorekkaampi ulkonäkö

Luonnollinen lopputulos

Edullinen, nopea ja kevyt vaihtoehto

 

Toimenpiteen jälkeen

Potilas pääsee lähtemään sairaalalta kaksi tuntia leikkauksen jälkeen. Jälkihoito-ohjeet käydään läpi ennen leikkausta ja annetaan potilaalle mukaan kotiin. Palautuminen on yksilöllistä, mutta suosittelemme ottamaan huomioon, että iholla voi esiintyä mustelmia ja turvotusta jopa 3 viikkoa leikkauksen jälkeen.

 

Silmäluomileikkauksien hinnat

Tiedustele hinnastoa!

Yläluomien korjausleikkaus
Alaluomien korjausleikkaus
Ylä- ja alaluomien kiristys

 

Konsultaatio

Ennen toimenpidettä voit halutessasi varata itsellesi ajan ilmaiseen konsultaatioon. Lisäksi voit lähettää kuvasi sähköpostitse: info@karhupuistonplastiikkakirurgia.fi, jolloin teemme kuviesi perusteella konsultaation.

Tutustu muihin palveluihin