Veitsetön facelift - kohottavaa kiinteyttä

Veitsetön Sculptra kasvojenkohotus on injektiohoitoa Poly-L-lactic hapolla. Hoito stimuloi elimistön luonnollista kollageenia, täten silottaen ihoa ja tuoden siihen ryhtiä. Poly-L-lactic happo saa aikaan asteittaisen ja huomattavan muutoksen ihossa. Poly-l-lactic happo materiaalina on erittäin tunnettu myös sulavissa ompelissa, joita on kirurgiassa käytetty laajalti jo yli 30 vuotta.

Tämä hoito soveltuu myös mm. aknearpien hoitoon, kasvon piirteiden muokkaamiseen, tummien silmänalusten hoitoon, poskien kohotukseen ja alakasvojen kohotukseen. Tuloksena saat luonnollisen nuorekkaat kasvot. Tyypillinen hoitomuoto myös immuunikato potilailla, joilla kasvot menettävät sairauden myötä luonnollisen volyyminsa.

Injektiohoito, jolla mikrohiukkaset asettuvat ihon alle, stimuloi elimistön luonnollista kollageenia, silottaen ihoa, tuoden napakkuutta ja ryhtiä ihoon. Tulokset ovat luonnollisen nuorekkaat ja tulokset voivat kestää jopa 2 vuotta.

 

Kenelle hoito sopii

Yleensä noin 30-vuotiaille tarvitaan 1–3 hoitokertaa, 40-vuotiaille tai yli 2–3 hoitokertaa. Jokaisen kohdalla huomioidaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Hoitokerrat tehdään 4–6 viikon välein. Tämä hoito soveltuu mm. aknearpien poistamiseen ja kasvon piirteiden muokkaamiseen. Tyypillisimpiä hoitoalueita ovat ylä- ja alakasvojen kohotukset. Tulokset ovat luonnollisen nuorekkaat ja tulokset voivat kestää jopa 2 vuotta.

 

Toimenpiteeseen valmistautuminen

Pese meikit pois hoidettavalta alueelta ennen toimenpidettä. Jos hoitoalueella on aktiivinen tulehdus tai huuliherpesrakkula, hoito voidaan tehdä vasta sen parannuttua. Puudutamme hoitoalueen ennen toimenpidettä klinikalla.

 

Toimenpiteen jälkeen

Saunominen, uiminen, urheilu ja hikoilu ovat kiellettyjä 3 päivää hoidon jälkeen
Mustelmia ja turvotusta saattaa esiintyä hoidetulla alueella, joka on hyvä huomioida ajanvarausta tehdessä. Hoitoaluetta tulee hieroa kaksi kertaa päivässä viiden minuutin ajan ensimmäiset kymmenen vuorokautta ja seuraat kymmenen vuorokauden ajan kerran päivässä viisi minuuttia. Jälkihieronta on erittäin tärkeä ja se ehkäisee aineen kiintymisen liiallisesti yhteen paikkaan.

 

Hinnat

Ylä- tai alakasvojen kohotus 500€
Koko kasvot 700€
Tummat silmänaluset 400€
Akne tai arpien tasoitus 500€

 

Konsultaatiokäynti

Ennen toimenpidettä voit halutessasi varata itsellesi 15minuutin ilmaisen konsultaatioon. Lisäksi voit lähettää kuvasi sähköpostitse: info@karhupuistonplastiikkakirurgia.fi, jolloin teemme kuviesi perusteella konsultaation.

Tutustu muihin palveluihin