Rasvakudosta sinne missä sitä tarvitaan

Vuonna 2008 Suomeen tullut WAL-vesisuihkurasvaimumenetelmä mahdollistaa rasvaimun hellävaraisesti ja rasvan talteenoton hyväkuntoisena ja suoraan siirrettävässä muodossa. Näin rasvaimun yhteydessä voidaan siirtää suuriakin määriä rasvaa potilaan haluamaan paikkaan, esimerkiksi rintoihin, kasvoihin, kämmenselkiin, länkisääriin, arpialueille tai pakaroihin.

Hyvin pieniä rasvasiirteitä voidaan edelleen ottaa perinteisellä tavalla alipaineruiskulla ja pienellä ottokanyylillä.

 

Konsultaatiokäynti

Rasvansiirto vaatii aina tarkan suunnittelun erikoissairaanhoitajan tai plastiikkakirurgin kanssa. Konsultaatiokäynti on ilmainen ja siinä käydään läpi asiakkaan yksilölliset tarpeet. Vastaanotolla kerrotaan tarkat valmistautumisohjeet, toimenpiteen kulku, toipuminen, jälkihoito ja riskit.

 

Jälkitarkastus

Ensimmäinen kontrollikäynti on viikon kuluttua rasvansiirrosta. Suosittelemme asiakkaalle seuraavaa jälkikontrollia kuuden kuukauden kuluttua toimenpiteestä. Jälkitarkastukset kuuluvat toimenpiteen hintaan.

 

Lopputulos

Käsittelyllä alueella saattaa esiintyä mustelmia ja turvotusta 2-3 viikon ajan rasvansiirrosta. Lopputulos on nähtävissä noin 3 kuukauden kuluttua.

 

Rasvansiirron hinnat:

Tiedustele hinnastoa!

Rasvansiirto kasvoihin 
Rasvansiirto yhteen rintaan
Rasvansiirto molempiin rintoihin
Rasvansiirto pakaroihin

 

Hintoihin sisältyy:

Konsultaatio ennen leikkausta
Leikkaus nukutuksessa/paikallispuudutuksessa
Yöpyminen ja ateriat sairaalassa (ilmainen Wi-Fi, mukavuuksilla varustetut huoneet)
Lääkkeet & tukisiteet
Jälkihoito- ja haavahoito-ohjeet
Jälkitarkastus

 

Konsultaatio

Ennen toimenpidettä voit halutessasi varata itsellesi ajan ilmaiseen konsultaatioon. Lisäksi voit lähettää kuvasi sähköpostitse: info@karhupuistonplastiikkakirurgia.fi, jolloin teemme kuviesi perusteella konsultaation.

 

Tutustu muihin palveluihin