Rasvakudoksesta eroon - lopullisesti

WAL, eli water assisted liposuction, Body Jet

Vesisuihkurasvaimulaitteella voidaan poistaa rasvaa laajoiltakin alueilta. Vesisuihkurasvaimu on menetelmä, jonka avulla pääsee entistä nopeammin ja varmemmin eroon ei-toivotusta rasvasta kehon eri alueilla. Lopputulokset ovat luonnollisia ja esteettisesti miellyttäviä. Käsitelty alue on kauniin muotoinen, iho tasainen ja kimmoisa. Yleisimmin käsiteltäviä alueita ovat: vatsa, kyljet, vyötärö, reiden sisä- ja ulkopinnat, olkavarret, selkä, leuan alapuoli ja polvet.

Toimenpide voidaan tehdä paikallispuudutuksessa, tai anestesiassa (nukutuksessa). Potilas voi palata kotiin pari tuntia toimenpiteen jälkeen ja töihin 1–2 päivän kuluttua.

 

Konsultaatiokäynti

Rasvaimu vaatii aina tarkan suunnittelun erikoissainraahoitajan tai plastiikkakirurgin kanssa. Konsultaatiokäynti on ilmainen ja siinä käydään läpi asiakkaan yksilölliset tarpeet. Vastaanotolla kerrotaan tarkat valmistautumisohjeet, toimenpiteen kulku, toipuminen, jälkihoito ja riskit.

 

Jälkitarkastus

Ensimmäinen kontrollikäynti on viikon kuluttua rasvaimusta. Suosittelemme asiakkaalle seuraavaa jälkikontrollia kuuden kuukauden kuluttua toimenpiteestä. Jälkitarkastukset kuuluvat rasvaimun hintaan.

 

Lopputulos

Rasvaimulle tehdyllä alueella saattaa esiintyä mustelmia ja turvotusta 2-3 viikon ajan rasvaimusta. Lopputulos on nähtävissä noin 3 kuukauden kuluttua.

 

Rasvaimun hinnat:

Tiedustele hinnastoa!

1 alue
2 aluetta
4 aluetta
6 aluetta
8 aluetta

 

Hintoihin sisältyy:

Konsultaatio ennen leikkausta
Leikkaus nukutuksessa/paikallispuudutuksessa
Yöpyminen ja ateriat sairaalassa (ilmainen Wi-Fi, mukavuuksilla varustetut huoneet)
Lääkkeet & tukisiteet
Jälkihoito- ja haavahoito-ohjeet
Jälkitarkastus

 

Konsultaatio

Ennen toimenpidettä voit halutessasi varata itsellesi ajan ilmaiseen konsultaatioon. Lisäksi voit lähettää kuvasi sähköpostitse: info@karhupuistonplastiikkakirurgia.fi, jolloin teemme kuviesi perusteella konsultaation.

 

Tutustu muihin palveluihin