Karhupuiston Plastiikkakirurgian palvelut

Palveluvalikoimamme kattaa laaja-alaisesti esteettisten pientoimenpiteiden palvelut sekä plastiikkakirurgisten leikkausten toimenpidekonsultaatiot.

Kuinka voimme palvella juuri Sinua?

Palvelua luotettavasti ja ammattitaitoisesti

Karhupuiston Plastiikkakirurgia tarjoaa laajan valikoiman pientoimenpiteitä, sekä plastiikkakirurgisia operaatioita kasvoille ja vartalolle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti, jotta voimme palvella Sinua ja kaikkia muita myös alan uutuuksin!  Mikäli haluat lisätietoja, voit aina soittaa, tulla käymään tai lähettää meille viestiä joko sähköpostitse tai kotisivujen yhteydenottolomakkeella.

Tervetuloa Karhupuiston Plastiikkakirurgiaan!

Plastiikkakirurgia

Karhupuiston Plastiikkakirurgialla on valikoimissaan kattavasti plastiikkakirurgisia operaatioita. Teemme kirurgiassa yhteistyötä alan tunneuttujen ja luotettavien toimijoiden kanssa. Valikoimassa on kerrottu yleisimmistä operaatioista. Näiden lisäksi toteutamme paljon muita plastiikkakirurgisia leikkauksia. Mikäli haluat lisätietoja, voit aina soittaa, tulla käymään tai lähettää meille viestiä joko sähköpostitse tai kotisivujen yhteydenottolomakkeella.