Mesoterapia

Mesoterapialla nopeita ja näkyviä hoitotuloksia

 

Mesoterapian tarkoituksena on elvyttää ihoa. Hoidossa vaikuttavia aineita imeytetään ihoon solujen toimintaa aktivoimaan. Menetelmän tulokset ovat nopeita ja näkyviä. Mesoterapia soveltuu hyvin kuorinnan tai hionnan jälkeen ihoa elvyttäväksi hoidoksi. Hoito on erinomainen valinta, kun haluat parantaa ihosi kimmoisuutta, rakennetta ja ennalta ehkäistä ikääntymismuutoksia. Mesoterapialla saa avun esimerkiksi juonteiden ja veltostuneen ihon hoitoon, arpiin, pigmenttimuutoksiin, isoihin ihohuokosiin, selluliittiin, rasvanpoistoon ja hiustenlähtöön.


Mesoterapiassa ihoon pistetään pienellä neulalla tai injektorilla paikallisin pistoksin mesoterapia aineita käsiteltävälle hoitoalueelle esim. hyaluronihappoa, aminohappoja, vitamiineja, mineraaleja ja lifting aineita tai niiden seoksia. Hoidossa käytettävät aineet valitaan ihotyypin ja mahdollisen ongelma-alueen mukaan.


Toimenpiteeseen valmistautuminen

Pese meikit pois ennen mesoterapia hoitoa. Jos hoitoalueella on aktiivinen tulehdus tai huuliherpesrakkula, hoito voidaan tehdä vasta sen parannuttua.

 

Toimenpiteen jälkeen

Injektio hoidosta voi aina tulla mustelmia ja turvotusta. Otathan ne huomioon jälkihoidossa. Urheilu, sauna ja kuumat kylvyt ovat kiellettyjä kolme päivää hoidosta. Älä käytä kuorivia ihonhoitotuotteita kaksi viikkoon hoidosta. Aurinko suoja on suositeltavaa suojakerroin 50.


Hinnat

Kasvojen ja kaulan lifting, biorevitaatio hyaluronihapolla 340€ 
Kaulan ja decolteen kosteutus, biorevitaatio hyaluronihapolla 340€
Kasvojen ja kaulan aminohappo/vitamiini pistokset 360€
Hiusten kasvatushoidot Hair plus 550€
Hiusten kasvatushoidot oma plasma 450€
Rasvanpoisto yksi alue 350€

Hoito suositellaan otettavan sarjahoitona, jolloin hoito voidaan uusia jo viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta, tällöin saadaan tehokkaampi hoidon vaikutus. Karhupuiston Plastiikkakirurgia laatii jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hoitosuosituksen.

 

Konsultaatiokäynti

Ennen toimenpidettä voit halutessasi varata itsellesi 15minuutin ilmaisen konsultaatioon. Lisäksi voit lähettää kuvasi sähköpostitse: info@karhupuistonplastiikkakirurgia.fi, jolloin teemme kuviesi perusteella konsultaation.

 
 
 

Pigmentoinnilla täydelliseen lopputulokseen

 

Nännien pigmentointia käytetään esim. rinnan rekonstruktion yhteydessä rakennetun nännin luonnollisen värin aikaan saamiseen. Toimenpiteessä käytetään tatuointia muistuttavaa tekniikkaa. Hoidollinen tatuointi käsittää nännin ja nännipihan pigmentoinnin eli värjäyksen.

 

Hinnat:

Nännin muodostaminen  450€- 900€
Epäsymmetrian korjaus/tummennus 450€
Arpien pigmentointi 450€

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *