Injektoitavaa kohotusta ongelma-alueille

Veitsetön kasvojen kohotus! Injektiomenetelmällä asetettavat mesolangat on valmistettu Polydioxanonesta, jota on käytetty lääketieteessä ja kirurgiassa yli 30 vuoden ajan.

Tulos on nähtävillä heti toimenpiteen jälkeen ja säilyy parhaillaan kaksi vuotta. Langat sulavat puolen vuoden ajan, jonka jälkeen lankojen rakentama tulos säilyy jopa kaksi vuotta. Lankoja löytyy useita eri pituuksia ja malleja, joista valitaan asiakkaan tarpeiden ja kohdealueen mukaan oikeat langat.

Langoilla voidaan kohottaa koko kasvot, kaulan alue tai hoitaa yksittäisiä ongelmakohtia. Näitä voivat olla: kulmakarvojen kohotus, poskien nosto ja leuanalusen kiinteytys. Langat kiinteyttävät ja kohottavat ihoa. Iho säilyttää heleytensä ja elastisuutensa, eikä iho paksuunnu.

 

Mesolankojen vaikutus

Mesolangat kiinteyttävät ihoa. Iho säilyttää heleytensä, sekä elastisuutensa. Langat saavat kehon automaattisesti lisäämään kollageenin tuotantoa, kasvattaen samalla fibrolastien määrää. Langat sulavat noin 6 kuukautta, jonka jälkeen tulos säilyy jopa 2 vuotta. Etenkin nuorilla alle 30 vuoden iässä mesolangoilla saadaan aikaan hyvä kohotus esim. kulmien kohotus, silmän alus hoidot, ja nasaali alue.

 

Väkälankojen vaikutus

Väkälangat auttavat etenkin ikääntyviä ihmisiä. Pääsääntöisesti suosimme yli 30-vuotiaille väkälankoja. Tämä on kuitenkin yksilöllistä ja katsotaan tapauskohtaisesti. Väkälangat kohottavat ihoa välittömästi lankojen ominaisuuksien takia. Iho säilyttää heleytensä, sekä elastisuutensa. Langat saavat kehon automaattisesti lisäämään kollageenin tuotantoa, kasvattaen samalla fibrolastien määrää. Langat sulavat noin 6 kuukautta, jonka jälkeen tulos säilyy jopa 2 vuotta. Väkälangoilla tyypillisimmin korjattavia alueita ovat kulmien kohotus, poskien kohotus, hamsteri pussin poisto leukapielestä, leuan terävöitys, kaulan kohotus.

 

Toimenpiteeseen valmistautuminen 

Pese meikit pois hoitoalueelta ennen toimenpidettä. Jos hoitoalueella on aktiivinen tulehdus, rikkoutunut iho tai huuliherpesrakkula, hoito voidaan tehdä vasta sen parannuttua.

 

Toimenpiteen jälkeen

On hyvä huomioida, että kahteen viikkoon toimenpiteen jälkeen ei saa mennä, esim. hammaslääkäriin, hierontaan, kasvohoitoon, naurujoogaan tai muuhun maksimaaliseen kasvoja kuluttavaan aktiviteettiin. Saunominen, uiminen, urheilu ja hikoilu ovat kiellettyjä kolme päivää hoidon jälkeen.

Mustelmia ja turvotusta saattaa esiintyä hoidetulla alueella, joka on hyvä huomioida ajanvarausta tehdessä.

 

Hinnat

Mesolangat alk 19€/kpl
Otsan kohotus mesolangoilla 19€/kpl (noin 5-10 lankaa)
Poskien kohotus mesolangoilla 19€ kpl (noin 10-20 lankaa)
Alakasvokohotus mesolangoilla 19€/kpl (noin 10-20 lankaa)
Kaulan kohotus mesolangoilla 19€ kpl (noin 20-30 lankaa)
Silmänalus kohotus 46€/kpl (noin 5-10 lankaa)
Kulmien kohotus väkälangoilla, Fox eyes 145€ klp (2-4 lankaa)
Poskien kohotus väkälangoilla 165€/kpl (2-6 lankaa)
Alakasvojen kohotus väkälangoilla 165€/kpl (2-6 lankaa)
Kaulan kohotus väkälangoilla 165€kpl (2-6 lankaa)

Väkälangat alk 145€/kpl
Erikoisväkälanka 250€/kpl

 

Konsultaatiokäynti

Ennen toimenpidettä voit halutessasi varata itsellesi 15minuutin ilmaisen konsultaatioon. Lisäksi voit lähettää kuvasi sähköpostitse: info@karhupuistonplastiikkakirurgia.fi, jolloin teemme kuviesi perusteella konsultaation.

lanka_1e_ lanka_1j_
lanka2e lanka2j
lanka3e lanka3j
lanka4e lanka4j
lanka5e lanka5j
lanka6e lanka6j
1b 1a
t3a t3b
t4a t4b
a12 (1) a12 (2)
b1 b2
c1 c2
d_e d_j

Tutustu muihin palveluihin