Nuorekkuus kumpuaa kasvoista

Facelift eli kasvojen kohotus on kaikkein tunnetuin plastiikkakirurginen toimenpide. Kohotusleikkauksia tehdään hyvin monelle eri kasvojen osille eri tekniikoilla, jotka on esitelty alempana. Kohotus on tehokkain menetelmä ihon silottamiseksi, ulkonäön nuorentamiseksi ja ilmeen piristämiseksi.

Leikkaus tehdään joko paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa, joista suosittelemme nukuttamista. Koko kasvojen kohotuksen (facelift) lopullinen leikkaustulos on nähtävissä noin puolen vuoden kuluttua toimenpiteestä.

 

Otsan kohotusleikkaus

Frontal liftillä eli otsan kohotuksella haetaan pitkäkestoisempaa vaikutusta, joita ei voida aikaansaada ei-kirurgisilla toimenpiteillä. Otsan kohotustoimenpiteillä voidaan vaikuttaa kulmakarvojen tasoon ja muotoon, hiusrajan korkeuteen sekä otsan lihastoiminnan aikaansaamiin poimuihin (otsan rypyt ja uurteet).

 

Kulmakarvojen kohotusleikkaus

Brow lift eli kulmakarvojen kohotus on yleistynyt kohotustoimenpide. Kirurgialla haetaan pitkäaikaisempaa vaikutusta, kun esimerkiksi ennen paljon käytetyllä botuliinihoidolla. Kohotusleikkauksella voidaan vaikuttaa yläluomien raskauteen, kulmakarvojen tasoon, muotoon sekä mahdollisiin lihastoiminnan tekemiin poimuihin (otsan rypyt ja uurteet).

 

Ala- ja keskikasvojen kohotus

Mid facelift eli keskikasvojen kohotus vaikuttaa poskipäihin, silmien ulkonurkkaan, nasolaabialueelle, suupieliin ja alaluomiin. Leikkauksessa kiristetään ja kiinnitetään veltostuneet lihakset. Lisäksi poistetaan ylimääräinen iho. Minilift -leikkaus kestää 1-2 tuntia ja se tehdään nukutuksessa.

 

Toipuminen

Leikkauksista toipuminen riippuu käytetystä leikkaustekniikasta ja toimenpiteen laajudesta. Yksilöllinen, mutta keskimääräinen toipumisaika on kahden viikosta kuukauteen, jolloin on odotettavissa turvotusta ja mustelmia. Tuona aikana suosittelemme välttämään työn tekoa, mutta kevyt rasitus on sallittua n. viikko leikkauksen jälkeen.

Suihku ja hiustenpesu ovat sallittuja seuraavana päivänä. Voimakas harjoittelu on sallittua vasta 1kk toimenpiteen jälkeen. Kaikki yksilölliset ja tarkat jälkihoito-ohjeet annetaan potilaalle etukäteen ennen leikkausta.

 

Hinnat

Tiedustele hinnastoa!

Pieni kasvojen kohotus (mini facelift)
Kasvojen kohotus (facelift) 
Kaulan kohotus
Kulmien nosto ja kiinnitysleikkaus
Korvalehtien korjausleikkaus
Yläluomien korjausleikkaus
Alaluomien korjausleikkaus
Ylä- ja alaluomien kiristys

 

Konsultaatio

Ennen toimenpidettä voit halutessasi varata itsellesi ajan ilmaiseen konsultaatioon. Lisäksi voit lähettää kuvasi sähköpostitse: info@karhupuistonplastiikkakirurgia.fi, jolloin teemme kuviesi perusteella konsultaation.

Tutustu muihin palveluihin