Aina ammattitaitoista asiakaspalvelua

Intiimialueen kirurgia voi olla herkkä asia ja siitä keskusteleminen voi tuntua vaikealta. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että meille asia on arkipäivää ja intiimialueen kirurgia niin naisilla kuin miehillä on plastiikkakirurgiaa siinä missä silmäluomileikkauskin.

Intiimikirurgia käsittää genitaalialueen toimenpiteitä, kuten: naisilla emättimen kiristyksen, pienten ja isojen häpyhuulten korjauksen, perineuminaluen löysän ihon korjauksen ja klitoriksen ympärillä olevan nahan ”trimmauksen” & G pisteen amplifikaation.

 

Konsultaatiokäynti

Toimenpide vaatii aina tarkan suunnittelun erikoissainraahoitajan tai plastiikkakirurgin kanssa. Konsultaatiokäynti on ilmainen ja siinä käydään läpi asiakkaan yksilölliset tarpeet. Vastaanotolla kerrotaan tarkat valmistautumisohjeet, toimenpiteen kulku, toipuminen, jälkihoito ja riskit.

 

Hinnat:

Tiedustele hinnastoa!

Pienten häpyhuulien korjaus
Häpyhuulien korjaus ja klitoriksen löysän nahan korjaus
Emättimen kiristys
Häpyhuulten täyttö omalla rasvalla
Häpyhuulten täyttö hualuronihapolla

 

Hintoihin sisältyy:

Konsultaatio ennen leikkausta
Leikkaus nukutuksessa/paikallispuudutuksessa
Yöpyminen ja ateriat sairaalassa (ilmainen Wi-Fi, mukavuuksilla varustetut huoneet)
Lääkkeet & tukisiteet
Jälkihoito- ja haavahoito-ohjeet
Jälkitarkastus

 

Konsultaatio

Ennen toimenpidettä voit halutessasi varata itsellesi ajan ilmaiseen konsultaatioon. Lisäksi voit lähettää kuvasi sähköpostitse: info@karhupuistonplastiikkakirurgia.fi, jolloin teemme kuviesi perusteella konsultaation.

 

Tutustu muihin palveluihin