Lämpimästi tervetuloa Karhupuiston Plastiikkakirurgiaan!

Meille Karhupuiston Plastiikkakirurgialla on ensiarvoisen tärkeää kohdata asiakkaamme aina yksilönä ja löytää tapauskohtaisesti parhaat ja turvalliset hoitokeinot toivotun lopputuloksen aikaansaamiseksi. 

Henkilökuntamme koostuu koulutetuista ammattilaisista, joilla on pitkä kokemus plastiikkakirurgiasta ja esteettisistä hoidoista.

Henkilökunta

tiina

Tiina

Erikoissairaanhoitaja

Olen Tiina, Erikoissairaanhoitaja. Olen valmistunut Turun terveydenhuolto-oppilaitoksessa leikkaus - ja anestesia erikoissairaanhoitajaksi 1992. Olen toiminut esteettisten injektiohoitojen parissa vuodesta 2006. Perustin oman yksityisvastaanoton- Helsingin karhupuistoon vuonna 2010, jossa toimin esteettisten hoitojen parissa. Olen lisäkouluttautunut jatkuvasti muuttuvien markkinoiden mukana. Olen saanut koulutuksen täyteainehoitoihin, botuliinihoitoihin (estetiikka ja lääketiede), lankaus hoidot, Prp eli "vampyyrihoitoihin", rasvanpoistoihin, laser hoitoihin, kuten tatuoinnin poistoihin ja paljon muuta. Erikoisosaamisaluettani ovat lankakohotukset, joiden parissa olen työskennellyt jo 30 vuotta. Puhun suomea ja englantia.

Katariina

Lääkäri
runo

Runo

Sairaanhoitaja

Olen Runo, koulutukseltani AMK sairaanhoitaja. Kiinnostuksen kohteena ovat urheilijoiden palautuminen sekä arjessa jaksaminen. Lisäksi osaamisalueitani ovat hiustenkasvatus hoidot luonnollisesti omalla plasmalla. Voit varata minulle ajan terveyspalvelveluihin kuten Papimi, IHHT, Otzoni sekä Prp hoidot.
Lämpimästi tervetuloa!

hoitaja

Karoliina

Kosmetologi / kosmetiikkaneuvoja

Olen kauneudenhoitoalan koulutettu ammattilainen. Kosmetologi tutkinnon lisäksi tarjoan myös kosmetiikkaneuvojan palveluita. Estetiikka on aina ollut intohimoni ja rakastan työni monipuolisuutta ja erilaisten ihmisten kanssa työskentelyä. Kosmetologina haluan edistää juuri sinun ihonhoidon haasteita löytämällä niihin yksilölliset ratkaisut yhdessä. Erikoisosaamisaluettani ovat kemialliset kuorinnat, Hifu-hoidot, hampaiden valkaisu, vartalonmuokkaus hoidot, sekä mikroneulaus.