Tehokas injektiohoito leuanalaiseen rasvaan

Belkyra- valmisteen vaikuttava aine on deoksikoolihappo. Valmistetta käytetään aikusilla leuankärjenalaisen rasvan (ns. kaksoisleuka) hoitoon, kun rasvan kertymisellä on potilaalle merkittävä psykologinen vaikutus.

Belkyra aine sisältää deoksikoolihapon ei-ihmisperäistä muotoa, joka on samanlaista kuin luonnollisesti esiintyvä deoksikoolihappo. Belkyra on injektoitava lääke.

Belkyran tulokset ovat vertailtavissa rasvaimun tuloksiin. Aine injektoidaan suoraan kohdealueelle alaleualle. Hoidon jälkeen turvotusta saattaa esiintyä. Yleisimmin hoitovaste saadaan jo yhdellä hoitokerralla.

 

Ennen toimenpidettä

Pese meikit pois ennen toimenpidettä hoidettavalta alueelta. Jos hoitoalueella on aktiivinen tulehdus tai huuliherpesrakkula, hoito voidaan tehdä vasta sen parannuttua. Puudutamme hoitoalueen ennen toimenpidettä klinikalla.

Tämä lääkevalmiste sisältää 4,23 mg/ml natriumia, mikä vähäsuolaisella ruokavaliolla olevien potilaiden pitää ottaa huomioon.

 

Toimenpiteen jälkeen

Injektio hoidosta voi aina tulla mustelmia ja turvotusta. Belkyra hoidosta tiedetään tulevan turvotusta, otathan ne huomioon jälkihoidossa. Urheilu, sauna ja kuumat kylvyt ovat kiellettyjä kolme päivää hoidosta.

 

Kenelle toimenpide ei sovellu

Jos olet allerginen deoksikoolihapolle tai tämän lääkkeen jollekin muulle aineelle. Jos sinulla on tulehdus leuassasi tai kaulasi alueella, johon valmiste injektoidaan. Tämä lääkevalmiste sisältää 4,23 mg/ml natriumia, mikä vähäsuolaisella ruokavaliolla olevien potilaiden pitää ottaa huomioon.

 

Hinnat:

Pieni kaksoisleuka 850€
Suuri kaksoisleuka 1500€


Konsultaatiokäynti

Ennen toimenpidettä voit halutessasi varata itsellesi 15 minuutin ajan ilmaisen konsultaatioon. 

Lisäksi voit lähettää kuvasi sähköpostitse: info@karhupuistonplastiikkakirurgia.fi, jolloin teemme kuviesi perusteella konsultaation.

Belkyra_2 Belkyra_2_2
Belkyra_1 Belkyra_1_2

Tutustu muihin palveluihin