Ratkaisu selluliittia vastaan

Vähemmän selluliittia? Kiinteämpi iho? Elämä ilman appelsiini-ihoa? Kyllä kiitos! Velasmoothin avulla voidaan vähentää selluliittiä, kiinteyttää ihoa, vähentää rasva- ja nestekertymiä ja nopeuttaa kudosten paranemista.

Velasmoothing synergia käyttää elôs-teknologiaa, jossa infrapunavalo ja radioaallot saavat yhdessä aikaan ihonalaisen rasvakudoksen supistelun. Täten rasva-aineenvaihdunta kiihtyy ja rasvasolut supistuvat.

Hoito lisää kehon aineenvaihduntaa, joten  toimenpiteen jälkeen on tärkeää juoda runsaasti vettä. Näin kuona-aineet poistuvat kehosta, eivätkä palaa verenkiertoon. Pääkipu ja lievä pahoinvointi on normaalia, johtuen kuona-aineen vaihdunnasta. Hoidetulla alueella saattaa herkemmillä esiintyä mustelmia, mutta ne eivät ole yleisiä. Hoidettua aluetta ei kannata lämmittää saunalla tai kuumalla kylvyllä heti hoidon jälkeen. Iho saattaa toisilla kuumoitella muutenkin hoidon jälkeen.

Hinnat

Toimenpidettä suositellaan sarjahoitona, kaksi tai kolme kertaa viikossa. Sarjahoidon kokonaiskäsittelyjen määrä vaihtelee ongelman vaikeuden mukaan.

1 alueen hoito/hinta per kerta

vatsa 120€
vatsa ja kyljet 150€
reidet 120€
takareidet & pakarat 150€
käsivarret 120€

Sarjahoidot 6 hoitokertaa

vatsa 520€
vatsa ja kyljet 580€
reidet 520€
takareidet & pakarat 580€
käsivarret 520€

Velasmooth tehdään aina sarjahoitona, jotta saadaan aikaan mahdollisimman hyvät tulokset. Sarjahoito tulee maksaa ensimmäisen hoitokerran yhteydessä. Näkyvät tulokset saadaan usein jo 4-5 hoidon jälkeen.

Tutustu muihin palveluihin