Täyteläisyyttä, häivytettyjä juonteita, tasapainoa

Käyttämämme hyaluronihapot ovat korkeatasoisia täyteaineita, joilla pyrimme tuomaan esille parhaat piirteesi. Tyypillisempiä hoitoalueita ovat kavojen piirteitä muokatessa, poskien kohotus, nenän profiilin muokkaus, huulten muotoilu ja leuan muotoilu. Nämä synteettisesti valmistetut täyteaineet eivät sisällä eläinpohjaisia aineosia tai muovia.

Hyaluronihapon määrä elimistössä vähenee iän myötä, sen ollessa korkeimmillaan 20 -vuotiailla. 30 vuoden iässä sitä löytyy kehosta peräti 35% vähemmän. Happo hajoaa ajan kuluessa vedeksi, jonka vuoksi hoitotulos ei ole pysyvä ja suositellaan uusittavaksi.

Toimenpiteen vaikutus näkyy välittömästi hoidon jälkeen.  Toipumisaikaa ei tarvita, mutta täyteainehoidon jälkeen alueella saattaa esiintyä punoitusta, mustelmia tai turvotusta. Näitä ei pystytä ennakoimaan. Täyteaineiden vaikutus ei ole ikuinen, vaan hoitoa tulee ylläpitää, jotta hoitotulos säilyy.

Toimenpiteeseen valmistautuminen/hyvä huomioida 

On hyvä huomioida, että kahteen viikkoon toimenpiteen jälkeen ei saa mennä, esim. hammaslääkäriin, hierontaan, kasvohoitoon, naurujoogaan tai muuhun maksimaaliseen kasvoja kuluttavaan aktiviteettiin.

Saunominen, uiminen, urheilu ja hikoilu ovat kiellettyjä 3 päivää hoidon jälkeen
Mustelmia ja turvotusta saattaa esiintyä hoidetulla alueella, joka on hyvä huomioida ajanvarausta tehdessä

Hyaluronihappo täyteainehoito hinnat

Hienot juonteet 320€
Keskisyvät juonteet 340€
Syvät juonteet 380€
Suupielen nosto  340€
Nenän muotoilu 480€
Poskien kohotus 580€

Tutustu muihin palveluihin