Veitsetön facelift - kohottavaa kiinteyttä

Veitsettömäksikin kutsuttu Sculptra kasvojenkohotus on injektiohoitoa Poly-L-lactic hapolla. Hoito stimuloi elimistön luonnollista kollageenia, silottaen juonteita ja ryppyjä. Poly-L-lactic happo saa aikaan asteittaisen ja huomattavan muutoksen.

Tämä hoito soveltuu myös mm. aknearpien poistamiseen ja kasvon piirteiden muokkaamiseen. Poly-L-lactic happo saa aikaan asteittaisen, huomattavan muutoksen. Tuloksena saat luonnollisen nuorekkaat kasvot. Toisin kuin muiden hoitomuotojen, tämän pistoshoidon vaikutus voi kestää jopa 2 vuotta*.

Injektiohoito, jolla mikrohiukkaset asettuvat ihon alle, stimuloi elimistön luonnollista kollageenia*, silottaen juonteita ja ryppyjä. Hoitojen aikataulutukseen ja määrään ammattitaitoinen henkilökuntamme laatii hoitosuunnitelman. Yleensä noin 30-vuotiaille tarvitaan 1-2 hoitokertaa, 40-vuotiaille tai yli 2–3 hoitokertaa. Jokaisen kohdalla huomioidaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Hoitokerrat tehdään 4-6 viikon välein.

Sculptran vaikutus

Tämä hoito soveltuu mm. aknearpien poistamiseen ja kasvon piirteiden muokkaamiseen. Tulokset ovat luonnollisen nuorekkaat ja toisin kuin muiden hoitomuotojen, voivat kestää jopa 2 vuotta.

Sculptra hinnat

Ylä- tai alakasvojen kohotus 450€
Koko kasvot 650€
Tummat silmänaluset 350€
Akne tai arpien tasoitus 350€

Hinnat ovat per/kerta ja sculptra suositellaan tehtäväksi sarjahoitona.

Tutustu muihin palveluihin