Mesoterapialla nopeita ja näkyviä hoitotuloksia

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona tehtävä toimenpide, jossa vaikuttavia aineita pistetään ihon keskikerrokseen injektorilla, tai neulalla. Menetelmän tulokset ovat nopeita ja näkyviä. Mesoterapiasta voi saada avun esimerkiksi juonteiden ja veltostuneen ihon hoitoon, arpiin, pigmenttimuutoksiin, isoihin ihohuokosiin, selluliittiin ja hiustenlähtöön.

Mesoterapiassa dermikseen viedään hyaluronihappoa, aminohappoja, vitamineja, mineraaleja ja lifting aineita, tai niiden seoksia. Mesoterapia eroaa muista injektiomenetelmistä siten, että vaikutus saavutetaan vaikuttavien aineiden lisäksi myös ihon fyysisestä stimulaatiosta.

Hoito suositellaan otettavan sarjahoitona, jolloin hoito voidaan uusia jo viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta, tällöin saadaan tehokkaampi hoidon vaikutus. Karhupuiston Plastiikkakirurgia laatii jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hoitosuosituksen.

Konsultaatiokäynti

Ennen toimenpidettä voit halutessasi varata itsellesi 15minuutin ilmaisen konsultaatioon. Lisäksi voit lähettää kuvasi sähköpostitse: info@karhupuisto.fi, jolloin teemme kuviesi perusteella konsultaation.

Tutustu muihin palveluihin