Mesoterapialla nopeita ja näkyviä hoitotuloksia

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona tehtävä toimenpide, jossa vaikuttavia aineita pistetään ihon keskikerrokseen injektorilla, neulalla tai dermapen kynällä. Menetelmän tulokset ovat nopeita ja näkyviä. Mesoterapiasta voi saada avun esimerkiksi juonteiden ja veltostuneen ihon hoitoon, arpiin, pigmenttimuutoksiin, isoihin ihohuokosiin, selluliittiin ja hiustenlähtöön.

Mesoterapiassa dermikseen viedään hyaluronihappoa, aminohappoja, vitamineja, mineraaleja ja lifting aineita, tai niiden seoksia. Mesoterapia eroaa muista injektiomenetelmistä siten, että vaikutus saavutetaan vaikuttavien aineiden lisäksi myös ihon fyysisestä stimulaatiosta.

Hoito suositellaan otettavan sarjahoitona, jolloin hoito voidaan uusia jo viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta, tällöin saadaan tehokkaampi hoidon vaikutus. Karhupuiston Plastiikkakirurgia laatii jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hoitosuosituksen.

Toimenpiteeseen valmistautuminen/hyvä huomioida 

Saunominen, uiminen, urheilu ja hikoilu ovat kiellettyjä 3 päivää hoidon jälkeen

Mikroneulauksen jälkeen iho saattaa punoittaa ja olla ärtynyt. Punoitus rauhoittuu jo yleensä ensimmäisen vuorokauden aikana. Kasvojen koskettelu on kielletty hoidon jälkeen.

Kasvot 180€

Kasvot ja kaula 220€

kasvot, kaula ja decoltee 260€

Hiusten kasvatushoidot 260€

Vatsa 240€

Allit 220€

Sisäreidet 260€

Sarjahoidot alk 160€


Konsultaatiokäynti

Ennen toimenpidettä voit halutessasi varata itsellesi 15minuutin ilmaisen konsultaatioon. Lisäksi voit lähettää kuvasi sähköpostitse: info@karhupuistonplastiikkakirurgia.fi, jolloin teemme kuviesi perusteella konsultaation.

Tutustu muihin palveluihin