Injektoitavaa kohotusta ongelma-alueille

Veitsetön kasvojen kohotus! Injektiomenetelmällä asetettavat mesolangat on valmistettu Polydioxanonesta, jota on käytetty lääketieteessä ja kirurgiassa yli 30 vuoden ajan.

Tulos on nähtävillä heti toimenpiteen jälkeen ja säilyy parhaillaan kaksi vuotta. Langat sulavat puolen vuoden ajan, jonka jälkeen lankojen rakentama tulos säilyy jopa kaksi vuotta. Lankoja löytyy useita eri pituuksia ja malleja, joista valitaan asiakkaan tarpeiden ja kohdealueen mukaan oikeat langat.

Langoilla voidaan kohottaa koko kasvot, kaulan alue tai hoitaa yksittäisiä ongelmakohtia. Näitä voivat olla: kulmakarvojen kohotus, poskien nosto ja leuanalusen kiinteytys. Langat kiinteyttävät ja kohottavat ihoa. Iho säilyttää heleytensä ja elastisuutensa, eikä iho paksuunnu.

Mesolankojen vaikutus

Mesolangat kiinteyttävät ja kohottavat ihoa. Iho säilyttää heleytensä, sekä elastisuutensa. Langat saavat kehon automaattisesti lisäämään kollageenin tuotantoa, kasvattaen samalla fibrolastien määrää.

Väkälankojen vaikutus

Väkälangat auttavat etenkin ikääntyviä ihmisiä. Pääsääntöisesti suosimme alle 30 -vuotiaille mesolankoja ja yli 30 -vuotiaille väkälankoja. Tämä on kuitenkin yksilöllistä ja katsotaan tapauskohtaisesti.

Jos epäröit lankojen suhteen, voit lähettää meille kuvasi sähköpostitse. Näin voimme tehdä kuviesi perusteella konsultaation, joka on helppo ja nopea. Voit lähettää kuvasi osoitteeseen: info@karhupuistonplastiikkakirurgia.fi

Toimenpiteeseen valmistautuminen/hyvä huomioida 

On hyvä huomioida, että kahteen viikkoon toimenpiteen jälkeen ei saa mennä, esim. hammaslääkäriin, hierontaan, kasvohoitoon, naurujoogaan tai muuhun maksimaaliseen kasvoja kuluttavaan aktiviteettiin.

Saunominen, uiminen, urheilu ja hikoilu ovat kiellettyjä 3 päivää hoidon jälkeen
Mustelmia ja turvotusta saattaa esiintyä hoidetulla alueella, joka on hyvä huomioida ajanvarausta tehdessä

Mesolankahoitojen hinnat

Standard mesolanka 19€/kpl
Meso White 36€/kpl
Meso Tornado 36€/kpl
Meso twisted 36€/kpl
Meso gog langat alkaen 125€/kpl
Kulmalangat 145€/kpl
Väkälangat 250€/kpl

Tutustu muihin palveluihin