Ihon uusiutumista, puhdistusta ja kuulautta

Kemiallinen kuorinta puhdistaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksia ja uudistaa ihoa. Hoito perustuu siihen, että ihon pinnalle aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu.

Kuorintahoito parantaa epidermiksen laatua ja sen kosteuspitoisuutta. Lisäksi kemiallinen kuorinta kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihoa turvallisesti ja tehokkaasti. Kuorinta valitaan ihotyyppisin mukaan ja sinulle räätälöidään henkilökohtainen hoito-ohjelma.

Kuorinnan vaikutus

Kemiallisen kuorinnan vaikutus riippuu ihotyypistä. Sinulle sopiva kuorinta katsotaan ennen hoidon aloitusta. Huomioitan, että kuorintojen hinnat vaihtelevat 120-320€ sen mukaan, millaisen hapon ihollesi tarvitset. Tarvittaessa voit lähettää meille kuvasi etukäteen, jonka perusteella teemme kuvakonsultaation.

Toimenpiteeseen valmistautuminen

Pese mahdollisuuksien mukaan meikit ennen kuorintaa. Kun päivä on lyhyimmillään ja UV säteily vähäistä, on vuoden turvallisin aika tehdä kuorintoja. Kuorintoja on eri vahvuisia eri ihotyypeille, joista etenkin ikääntyvä iho tarvitsee kuorintaa. Lisäksi epäpuhdas, arpinen, auringon vaurioittama ja hyperpigmentoitunut iho hyötyvät kuorintahoidoista.

Toimenpiteen jälkeen

Hoidon jälkeen iholle levitetään rauhoittava voide. Erikoissairaanhoitaja neuvoo jälkihoidossa ja tarjoaa parhaimmat ihonhoitotuotteet kotiin. Tässä vinkit ihon hoitoon kotona:

Varaudu siihen, että iho tuntuu hetkellisesti kuivemmalta
Kosteuta iho tehokkaasti kosteusvoiteella
Varaudu hilseilyyn ensimmäisinä päivinä
Älä nypi tai hankaa ihoa jos se hilseilee
Hoitopäivänä ei saa saunoa, eikä uida
Voit meikata normaalisti seuraavasta aamusta alkaen
Jos ihossa esiintyy kevyttä hilseilyä, anna ihon kuoriutua luonnollisesti
Hikoileminen ja liikunta ovat kiellettyjä 3 päivää toimenpiteen jälkeen
Älä käytä kuorivia ihonhoitotuotteita viikkoon

Kuorintojen hinnat

Mantelihappo stressiä vastaan 150€
Hedelmähappo normaalille ja sekaiholle 170€
Maitohappo epäpuhtaalle iholle 180€
Etikkahappo -TCA vanhenevalle iholle 350€

Etikkahappo + kollageeni-tehohoito 460€

Tutustu muihin palveluihin