Apua vetäytyvään hiusrajaan

HFS ( Hair Follicle Simulation ) on menetelmä, jonka avulla voidaan siirtää vetäytyvää hiusrajaa ja hoitaa pälvikaljua. HFS:ssä patentoidulla hiusrullalla pigmentoidaan päänahkaan luonnollisen näköisiä hiusnystyjä. Tähän on keksitty soveltuva tekniikka joka käy sekä miehille, naisille, kaljuille, sekä hiustenlähdöstä kärsiville.

Tarkkaa syytä hiustenlähdölle ei tunneta, mutta yleensä siihen liittyy yksi tai useampi seuraavista tekijöistä:

Perinnöllinen taipumus

Hormonaaliset muutokset (mm. raskaus ja imetys)

Lääkitys ja lääketieteellisten hoitojen sivuvaikutus (mm. sytostaattihoidot)

Alopecian eri muodot

Ravitsemuksen tila tai ravinnon imeytymishäiriöt

Päänahan pigmentointi on esteettinen menetelmä “paikata” puuttuvia hiuksia. Pigmentointiväri neulataan pigmentointilaitteella, joko yksittäisellä neulalla tai erityisesti tähän tarkoitukseen kehitetyllä rullalla päänahan dermiskerrokseen. Eri tekniikoita käyttäen, voidaan imitoida hiusnystyjä pigmentoimalla pienen pieniä pisteitä täydentämään hiuspohjaa, rakentaa uusi hiusraja kadonneen tilalle tai peittää arpia .

Tulokset näkyvät välittömästi. HFS pigmentoinilla luodaan helposti ja nopeasti aito vaikutelma hiuksista. HFS rullauksessa käytetään tähän suunniteltuja erikoisvärejä.

Toimenpiteeseen valmistautuminen

Valmista hoitoalue 1 tunti ennen toimenpidettä Emla puudutteella. Voit tarvittaessa ottaa kipulääkettä esim. Panadol. Älä juo kahvia, teetä tai muita kofeiinipitoisia juomia ennen toimenpidettä. Toimenpiteen jälkeen hikiliikunta, aurinko, saunominen ja uiminen hallissa on kielletty 2 viikon ajan.  HFS -Hiuspigmentaatio ei suositella tehtäväksi helteillä tai ennen aurinkolomalle lähtöä. Lopputulos pysyy parhaiten, kun aurinkoa vältetään hoidon jälkeen.

Hinnat

Päälaki, ohimo tai siirtoarpi 500€
Koko pää 1900€
Koko pää + siirtoarpi 2500€

Tutustu muihin palveluihin