Hoitoa estetiikassa ja terveydenoidossa

Botuliinihoidot -kauneudenhoito

Botuliinia on hyödynnetty monipuolisesti lääketieteessä jo vuosikymmenien ajan. Botuliini on lihasrelaksoiva aine, joka poistaa ilmelihasten ylijännityksen. Botuliinia käytetään esim.  kasvojen alueen ikämuutoksiin, jotka johtuvat ilmelihasten aiheuttamista rypyistä ja kasvolihasten epätasapainosta.

Kasvoille syntyy ryppyjä, koska ihonalaiset lihakset ovat aktiivisia ja näin muodostavat liikkuessaan ryppyjä ja juonteita. Botuliini on nopea, turvallinen ja tehokas tapa silottaa ihoa. Botuliini on myös erinomainen tapa ennaltaehkäistä ryppyjen ja juonteiden kehittymistä!

Botuliini injisoidaan erittäin pienellä neulalla lihakseen. Lihas relaksoituu ja näin ollen lihasjännitys poistuu. Vaikutus on paikallinen. Se alkaa muutaman päivän sisällä ja kestää noin puoli vuotta. Botuliini sopii erinomaisesti myös tasapainottamaan synnynnäistä kasvojen epäsymmetriaa.

Hinnat

Kulmakarvojen välinen pystyjuonne “sibelius juonne” 250€
Otsan alueen juonteet 350€
Silmienympärys juonteet 350€
Kulmien kohotus 250€
Kaulan kohotus 450€
Gummy smile 450€

Botuliinihoidot -terveydenhoito

Käytämme botuliinia lisäksi epänormaalin, esim. käsien ja kainaloiden hikoilun hoitoon. Botuliinista on hyötyä myös bruksismiin, eli hampaitten narskutteluun nukkuessa. Botuliini on migreeni potilaiden tyypillinen hoitomuoto.

Hinnat

Liikahikoilu 550€
Migreeni 580€
Niska- ja hartiaseutu 550€
Hampaiden narskuttelu (bruksismi) 580€

Tutustu muihin palveluihin