Joskus aika muuttaa ajatusta...

Tatuoinnin poisto laserilla on nopea, turvallinen ja helppo menetelmä tatuointienpoistoon. Hoidettava alue puudutetaan asiakkaan halutessa ennen toimenpidettä. Kaikki tatuoinninpoistot tekee erikoissairaanhoitaja Tiina Loikas, joka on saanut erikoiskoulutuksen tatuoinninpoistoon. Meillä olet hyvissä käsissä!

Hoitokerrat vaihtelevat 6-12 hoitokerran välillä, mutta tulokset ovat nähtävillä mahdollisesti jo heti ensimmäisen poistokerran jälkeen. Hoitokertojen määrään vaikuttaa tatuoinnin väri, värin laatu, tatuoinnin ikä sekä tatuoinnin sijainti.

Tatuoinnin poistossa laser hajottaa värin pintakerrosta, joka muuntuu pienen pieniksi osiksi ja nämä siirtyvät ihon kautta normaaliin aineenvaihduntaan. Pieni määrä pigmenttiä voi hävitä käsitellyltä alueelta toimenpiteen jälkeen, mutta tämä on ohimenevää ja normalisoituu yleensä muutaman kuukauden sisällä.

Hoidon jälkeen suositellaan auringonvalon välttämistä hoidetulle alueelle 4-5 viikkoa toimenpiteen jälkeen. Suosittelemme välttämään urheilua muutaman päivän. Hoitovälit ovat 4-6 viikkoa, kunnes iho on täysin toipunut edellisestä hoidosta. Meiltä saat kaikki hoito-ohjeet kotiin vietäväksi.

Huomioithan, että oheisissa kuvissa tatuoinnin poistot ovat vielä kesken. Osa asiakkaista haluaa peitetatuoinnin, jolloin haluttu lopputulos on jo saavutettu. Jos haluat tietää juuri sinun tatuoinninpoiston hinnan ja poistokertojen arvioidun määrän, laitathan meille sähköpostia asiasta: info@karhupuistoplastiikkakirurgia.fi.

Hinnat

XS 5x8cm 160€
S 8x10cm 190€
M 10x15cm 220€
L 15x22cm 260€
XL 22x30cm 360€

Tatuointien poistohinnat ovat per/kerta. Hinnat ovat suuntaa-antavia.

Tutustu muihin palveluihin