Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin poisto laserilla on nopea, turvallinen helppo menetelmä tatuointien poistoon. Hoidettava alue puudutetaan asiakkaan halutessa ennen toimenpidettä. Kaikki tatuoinninpoistot tekee erikoissairaanhoitaja Tiina Loikas, joka on saanut erikoiskoulutuksen tatuoinninpoistoon. Meillä olet hyvissä käsissä!

Tatuoinnin poistossa laser hajottaa värin pintakerroksen, jotka muuntuvat pienen pieniksi osiksi ja nämä siirtyvät ihon kautta normaaliin aineenvaihduntaan. Pieni määrä pigmenttiä voi hävitä käsitellyltä alueelta toimenpiteen jälkeen, mutta tämä on ohimenevää ja normalisoituu yleensä muutaman kuukauden sisällä.

Hoitokerrat vaihtelevat 6-12 hoitokerran välillä, mutta tulokset ovat nähtävillä mahdollisesti jo heti ensimmäisen poistokerran jälkeen. Hoitokertojen määrään vaikuttaa tatuoinnin väri, värin laatu, tatuoinnin ikä sekä tatuoinnin sijainti.

Toimenpiteen jälkeen

Hoidon jälkeen suositellaan auringonvalon välttämistä hoidetulle alueelle 4-5 viikkoa. Suosittelemme välttämään urheilua 3 päivää. Poistojen hoitovälit ovat 4-6 viikkoa, tai kunnes iho on täysin toipunut edellisestä hoidosta. Meiltä saat kaikki hoito-ohjeet kotiin vietäväksi.

Hinnat

  • XS 5x8cm 160€
  • S 8x10cm 190€
  • M 10x15cm 220€
  • L 15x22cm 260€
  • XL 22x30cm 360€

Tatuointien poistohinnat ovat per/kerta. Hinnat ovat suuntaa antavia, otathan yhteyttä juuri sinun tatuointiisi liittyen sähköpostilla: info@karhupuistonplastiikkakirurgia.fi.

Ennen ja jälkeen -kuvia

Osa asiakkaista haluaa peitetatuoinnin, jolloin haluttu lopputulos on jo saavutettu. Jos haluat tietää juuri sinun tatuointisi hinnan ja poistokertojen arvioidun määrän, laitathan meille sähköpostia asiasta: info@karhupuisto.fi.

Ajanvaraus

Varaa aika erikoissairaanhoitajan vastaanotolle nettiajanvarauksella tai toimiston asiakaspalvelusta 040 717 65 67.

 

 

Comments are closed.