Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin poisto laserilla on nopea, turvallinen helppo menetelmä tatuointienpoistoon. Hoidettava alue puudutetaan asiakkaan halutessa ennen toimenpidettä. Kaikki tatuoinninpoistot tekee erikoissairaanhoitaja Tiina Loikas, joka on saanut erikoiskoulutuksen tatuoinninpoistoon. Meillä olet hyvissä käsissä!

Hoitokerrat vaihtelevat 6-12 hoitokerran välillä, mutta tulokset ovat nähtävillä mahdollisesti jo heti ensimmäisen poistokerran jälkeen. Hoitokertojen määrään vaikuttaa tatuoinnin väri, värin laatu, tatuoinnin ikä sekä tatuoinnin sijainti.

Tatuoinnin poistossa laser hajottaa värin pintakerroksen, jotka muuntuvat pienen pieniksi osiksi ja nämä siirtyvät ihon kautta normaaliin aineenvaihduntaan. Pieni määrä pigmenttiä voi hävitä käsitellyltä alueelta toimenpiteen jälkeen, mutta tämä on ohimenevää ja normalisoituu yleensä muutaman kuukauden sisällä.

Hoidon jälkeen suositellaan auringonvalon välttämistä hoidetulle alueelle 4-5 viikkoa toimenpiteen jälkeen. Suosittelemme välttämään urheilua muutaman päivän. Hoitovälit ovat 4-6 viikkoa, kunnes iho on täysin toipunut edellisestä hoidosta. Meiltä saat kaikki hoito-ohjeet kotiin vietäväksi.

Jos sinulla herää lisäkysymyksiä tatuoinnin poistosta, voit lähettää meille kuvan tatuoinnistasi ja kysymyksestäsi osoitteeseen: info@karhupuisto.fi. Voit myös itse varata ajan tatuoinnin poistoon 040 717 65 67 tai www.varaaheti.fi/karhupuisto.

Tulos 1.poistokerran jälkeen

 

Comments are closed.