A-PRP Plasmahoito -vampyyrihoito

A-PRP:llä voidaan hoitaa turvallisesti esimerkiksi silmänympärysihoa. Silmien ympärillä oleva iho on erittäin herkkä, ja häiriintynyt mikroverenkierto johtaakin tummentuneeseen silmänympärysihoon. A-PRP aktivoi mikroverenkiertoa ja vähentää näin tummentumista.
Tämä hoitomuoto on vaihtoehto heille, jotka vierastavat keinotekoisia täyteaineita. PRP (Platelet Rich Plasma) on luonnontuote omasta elimistöstäsi. Hylkimisriski ja allergiset vastaoireet ovat erittäin epätodennäköisiä.

PRP on injektiohoitoa asiakkaan omalla verellä. Verestä erotetut kasvutekijät injektoidaan ihoon käynnistämään oman kehon uusiutumisprosessit. Kasvutekijät aktivoivat muun muassa kollageenituotannon ja tällöin rypyt vähentyvät.

Hoidossa potilaalta otetaan erikoisputkiloon verta kuten verikokeessa. Putkiloa sentrifukoidaan viisi minuuttia ja näin saadaan noin 5ml PRP:tä. Näin toimittaessa prosessi on CE 2b –turvallisuusluokkaa ja koko prosessi on suljettu.

A-PRP:n vaikutus alkaa noin kolmen viikon kuluttua hoidon jälkeen.
Hyvän lopputuloksen varmistamiseksi on suositeltua toistaa hoito muutaman kerran kuukauden välein tehostamaan vaikutusta. Tulokset ovat nähtävissä jopa kaksi vuotta!
Lisäksi A-PRP:tä voidaan käyttää esimerkiksi arpikorjauksissa, tai kroonisten haavojen hoidossa. Maailmalla urheilijoiden liikuntaelinvammoja hoidetaan usein A-PRP:llä tämän nopeuttaessa toipumista.

A-Prp parantaa ihon laatua ja väriä verenkierron paranemisen ja kollageenisynteesin myötä. Raskausarpinen, ohut, rypistyvä, tai auringon vaurioittama iho näyttää hoidon jälkeen paksummalta ja sileämmältä.

Tervetuloa ilmaiseen 15min konsultaatioon tai varaamaan suoraan aikaa hoitoon: puh. 040 717 65 67 tai info@karhupuisto.fi sekä www.varaaheti.fi/karhupuisto.

 

Comments are closed.