Sculptra kasvojenkohotus

Veitsettömäksikin kutsuttu Sculptra kasvojenkohotus on injektiohoitoa Poly-L-lactic hapolla. Hoito stimuloi elimistön luonnollista kollageenia, silottaen juonteita ja ryppyjä. Poly-L-lactic happo saa aikaan asteittaisen ja huomattavan muutoksen.

Tämä hoito soveltuu myös mm. aknearpien poistamiseen ja kasvon piirteiden muokkaamiseen. Poly-L-lactic happo saa aikaan asteittaisen, huomattavan muutoksen. Tuloksena saat luonnollisen nuorekkaat kasvot. Toisin kuin muiden hoitomuotojen, tämän pistoshoidon vaikutus voi kestää jopa 2 vuotta*.

Injektiohoito, jolla mikrohiukkaset asettuvat ihon alle, stimuloi elimistön luonnollista kollageenia*, silottaen juonteita ja ryppyjä. Hoitojen aikataulutukseen ja määrään ammattitaitoinen henkilökuntamme laatii hoitosuunnitelman. Yleensä noin 30-vuotiaille tarvitaan 1-2 hoitokertaa, 40-vuotiaille tai yli 2–3 hoitokertaa. Jokaisen kohdalla huomioidaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Hoitokerrat tehdään 4-6 viikon välein.

Sculptran vaikutus

Tämä hoito soveltuu mm. aknearpien poistamiseen ja kasvon piirteiden muokkaamiseen. Tulokset ovat luonnollisen nuorekkaat ja toisin kuin muiden hoitomuotojen, voivat kestää jopa 2 vuotta.

Sculptra hinnat

  • Ylä- tai alakasvojen kohotus 450€
  • Koko kasvot 650€
  • Tummat silmänaluset 350€
  • Akne tai arpien tasoitus 350€

Hinnat ovat per/kerta ja sculptra suositellaan tehtäväksi sarjahoitona.

Ajanvaraus

Varaa aika erikoissairaanhoitajan vastaanotolle nettiajanvarauksella tai toimiston asiakaspalvelusta 040 717 65 67.

* lähteet: Gogolewski,J Biomed Mater Res. 1993;27(9):1135-1148; Vleggaar, Bauer JDrugs Derm2004:3:542-7.; VlegaarD. Facial Volumetric Correction with Injectable Poly-L- lactic acid.;Dermatol Surg 2005;31:1511-18.

No Comments Yet.

Leave a comment