Lipolaser rasvanpoisto

Älykäs vaihtoehto rasvaimulle! Lipolaserissa käytetään matalataajuista laseria selluliitin käsittelyyn, kehon muokkaukseen ja rasvanpoistoon. Menetelmä käyttää valobiomodulaatiota, joka stimuloi kehon luonnollista prosessia, vapauttaen soluihin varastonoitunutta energiaa.

Kehomme varastoi ravinnosta saatavia ylimääräisiä kaloreita adiposyytteihin. Aivomme säätelevät, milloin tätä varastoa käytetään ja aineenvaihdunta käyttää sitä energiaksi. Lipolaser säteilee matalataajuista laserenergiaa, joka saa aikaan kemiallisen signaalin rasvasoluissa ja siksi se rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi, vapauttaen ne solukalvon läpi aineenvaihduntaamme.

Lipolaser ei aiheuta mitään epäluonnollista reaktioita, eikä se myöskään vahingoita rasvasolun ympärillä olevia rakenteita, kuten ihoa, verisuonia tai ääreishermoja.  Se laukaisee energian vapautumisprosessin ilman liikuntaa ja voidaan kohdentaa tietylle kehon alueelle. Nopea, kivuton ja neulaton menetelmä, joka ei vaadi palautumisaikaa.

Laserilla voidaan käsitellä 1-6 hoitoaluetta kerralla/tunnissa. Yleisimmin hoito tehdään 5 hoidon sarjassa, yksi per viikko. Hoito voidaan kohdentaa tietyille ongelma-alueille, kuten käsivarret, vatsa tai reidet. Hoidon tulokset näkyvät välittömästi. Tyypillisin mittaustulos on 2-4 cm ympärysmitan väheneminen vatsan alueelta.

Kaikkiin lipolaser -hoitoihin sisältyy lymfaboots -paineluterapiahoito.

Toimenpiteeseen valmistautuminen

Pukeudu hoitoon kevyisiin, mukaviin ja rentoihin vaatteisiin. Et hikoile hoidon aikana, mutta mukavat vaatteet takaavat etenkin lymfaboots -paineluterapiahoidon mukavuuden.

Toimenpiteen jälkeen

Välittömästi hoidon jälkeen tehty reipas kävelylenkki tehostaa hoitoa huomattavasti. Hoidon jälkeen voi välittömästi palata normaaliin päivärytmiin.

Lipolaser -rasvanpoisto hinnat

  • 1 alue 140€
  • 2 aluetta 250€
  • 5 kerran sarjahoito 580€
  • 10 kerran sarjahoito 980€

Kaikkiin lipolaser -hoitoihin sisältyy lymfaboots -paineluterapiahoito.

Ennen ja jälkeen -kuvia

Tulos yhden hoitokerran jälkeen.

Ajanvaraus

Varaa aika erikoissairaanhoitajan vastaanotolle nettiajanvarauksella tai toimiston asiakaspalvelusta 040 717 65 67.

No Comments Yet.

Leave a comment